Eerste blik in verbouwde Vroolijke Frans

BRUMMEN – De ingrijpende verbouwing aan Uitspanning de Vroolijke Frans in Brummen is inmiddels zo ver gevorderd dat de grote zaal weer open is voor publiek. De komende maand worden de werkzaamheden afgerond, waarna de officiële heropening plaatsvindt op vrijdag 1 oktober.

Begin juni namen Jan en Fenny Hietbrink afscheid van het café. De nieuwe eigenaars stonden te popelen om aan de slag te gaan, maar eerst is het pand opgeknapt. Inmiddels is de zaal weer voorzien van een frisse verflaag en verrijkt met de oude bar van de Vroolijkheid.
Het eerste feest in de zaal wordt zaterdag alweer gehouden. Zondag kunnen bezoekers van de Broekse kermis de verbouwde zaal van het buurcafé bewonderen. De nieuwe uitbaters voorzien hun gasten dan graag van een natje en een droogje. Na dit weekend kunnen de verenigingen hun oefenavonden weer hervatten en is het café weer geopend voor de derde helft van de voetballers van vv Oeken.
De Frans maakt ook ruimte voor cultuur. Er staan al twee optredens gepland voor september. Het eerste is vrijdag 17 september, dan treedt het inmiddels welbekende duo Para Eterno op. De entree is deze avond gratis. Zaterdag 25 september speelt de Deense band Phonix haar jazzy folkmuziek. De entree kost 16 euro. Vanaf oktober wordt met name de zondagmiddag gebruikt om kleinschalige, gratis concerten te verzorgen in het café-restaurant.

www.devroolijkefrans.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.