Zoë van Asselt kampioen Hobby Horse

BEEKBERGEN – Het Clubkampioenschap van Ponyclub Hobby Horse is ondanks het slechte weer toch doorgegaan. Niet op eigen terrein maar, met alle medewerking op het laatste moment van Manege Voorst, in hun binnenmanege.

Het is een zeer geslaagde dag geworden, met zoals altijd een verloting en barbecue erbij.
Er werd dit keer in ploegen binnen losgereden, omdat buiten de bodem te slecht was. Er was de hele dag een enthousiast publiek aanwezig, welke de leden vooral tijdens het springen flink aanmoedigden.

Tijdens de parade, geleid door instructrice Judith Klein Nulend, werden de prijzen bekend gemaakt. In de dressuur is Zoë van Asselt met Promiss eerste geworden, 2. Tim Lubbers met Whitty en 3. Emily van Uffelen met Liesje. Bij het springen is Stacey van Leeuwen met Groovy eerste geworden, 2. Lisa Scheltus met Kyra en 3. Zoë van Asselt met Promiss.

Over beide rubrieken en dus clubkampioen 2010 is geworden: Zoë van Asselt, 2. Emily van Uffelen, 3. Iris van Asselt en 4. Tim Lubbers, in een veld van alleen dames hield hij zich sterk.
Wil je ook eens komen kijken bij onze gezellige ponyclub, dat kan tijdens onze lesavond op de vrijdag vanaf 18.30 uur, aan de Oudehuizerstraat 19a te Klarenbeek.

www.pchobbyhorse.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.