Prijsuitreiking Kleine Academie

BEEKBERGEN – De Zomerexpositie van de Kleine Academie is onlangs afgesloten met een vrolijke open dag. Acteur Wim Zomer reikte de publieksprijzen van de expositie uit. De aanmoedigingsprijzen voor beginners waren voor: 1. Ilona Ozinga, 2. Rita van Bemmel, 3. Gerrie Nieuwenhuis, 4. Henk van Bemmel en 5. Kornelie Uijl. De publieksprijs voor gevorderden was voor Els Reinders en haar werk Nelson Mandela in olieverf. De tweede prijs ging naar de Poezenbijeenkomst van Lies Oudejans. Het schilderij Gesluierd van Renée Scholten won de derde prijs. De persprijs is uitgereikt door Claudia Hutjes van het Klaverblad en Jeroen Pol van De Stentor. Zij kozen de aquarel De Afrikaanse Non van Henriëtte van Dijke als mooiste. Komende week gaat een nieuwe cursus tekenen en schilderen voor kinderen en volwassenen van start in de Ruitersmolen in Beekbergen.

Elly Bos, 06-23041449
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.