Home / Velp / Concert De Ereprijs

Concert De Ereprijs

VELP – De Alliantie presenteerde, in samenwerking met de Geërfden van het dorp Velp, vrijdag een concert door orkest De Ereprijs in de muziektent aan de Overbeeklaan in Velp. Het orkest hield het natuurlijk droog onder de overkapping, maar het publiek had de zelf meegenomen paraplu af en toe wel nodig. Er was niet veel publiek, maar langslopend publiek bleef wel even staan om te luisteren naar een geheel eigen muzikale taal van het orkest.

Naast de gebaande paden van de hedendaagse muziek, houdt De Ereprijs ook graag zicht op de recente ontwikkelingen en de randgebieden van de nieuwe muziek. Het orkest gaat op zoek naar het gebied waar deze twee werelden elkaar raken. Waar rock, jazz en hedendaags gecomponeerd bij elkaar komen, in welke vorm dan ook. Vanwege doorslaand speelde het orkest weer met zangeres Vera Westera. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.