Romeo en Juliet in de regen

LAAG-KEPPEL – Bij het kasteel in Laag-Keppel stond voor afgelopen zondag de opvoering van het beroemde toneelstuk Romeo en Juliet van Shakespeare op het programma.

Het Britse openlucht theatergezelschap Illryia bracht in een geheel eigen hilarische en absurde stijl het beroemde stuk op de planken. Hoewel het stuk Engelstalig was, bleek het voor iedereen te begrijpen. Vooraf kon men in de kasteeltuin lunchen oftewel gezellig picknicken op het grasveld, maar dit keer hebben hier vrijwel geen mensen gebruik van gemaakt om de meegebrachte lunch te nuttigen. Het slechte weer was daarvan de oorzaak. De opvoering van het stuk ging echter gewoon door, regen of geen regen. Veel bezoekers lieten zich dan ook door de buitjes niet weerhouden om te komen. De meegebrachte regencapes en plastic zeilen werden af en toe in stelling gebracht als het even regende. De spelers gingen intussen onverschrokken door, alsof de zon hoog aan de hemel stond. Een mooie opvoering van Romeo en Julia, maar dan in een humoristische versie – foto Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.