Home / Dieren / Wereldwinkel sponsor Gazelle Nieuwland

Wereldwinkel sponsor Gazelle Nieuwland

DIEREN – Wereldwinkel Dieren is een van de nieuwe sponsors van VV Gazelle Nieuwland. Een anonieme begunstiger heeft dit mogelijk gemaakt. De spelertjes van de E-elftallen spelen het komende seizoen in shirts met het logo van de wereldwinkel. Zo wordt op heel aansprekende wijze jong en oud betrokken bij eerlijke handel. Tijdens de open dag zijn de nieuwe tenues overhandigd. De voorzitter van Wereldwinkel Dieren vergeleek daarbij de wereldwinkel met een voetbalelftal. Beide moeten het hebben van goed teamwerk. Om het sponsorschap te vieren organiseerde Wereldwinkel Dieren die dag een prijsvraag. Jong en oud mocht het aantal rijstkorreltjes raden dat ging in één kopje. Dat waren er 7.200. De achtjarige Noor uit de Steeg won de hoofdprijs, een prachtige Fairtrade voetbal.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.