Home / Dieren / Muziek voor peuters en vier- tot zevenjarigen

Muziek voor peuters en vier- tot zevenjarigen

DIEREN – Musica Allegra in Dieren start donderdag 30 september weer een speelse cursus muziek & beweging voor nul- tot vierjarigen. De jongsten starten om 09.00 uur, de 2,5 tot vierjarigen beginnen om 10.00 uur. (Groot-)ouders leren in de cursus samen met hun kind spelenderwijs muzikale spelletjes en leuke liedjes die ze thuis kunnen gebruiken. De cursus Plezier met Muziek voor vier- tot zevenjarigen start dinsdag 28 september van 15.45 tot 16.30 uur met allerlei muziekspelletjes rond ritme en beweging.

Tel. 0313 – 415603
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.