Home / De Steeg / Laatste Bejaardenreis De Steeg

Laatste Bejaardenreis De Steeg

DE STEEG – De Bejaarden uit De Steeg hebben zaterdag hun jaarlijkse uitstapje gehad. Dit was de zeventigste editie en tevens de laatste. De organisatoren gaan er na vele jaren mee stoppen.

Met de bus gingen de Bejaarden eerst naar Woudenberg. Bij Restaurant Schimmel kregen zij koffie met gebak. De reis vervolgde zich via Amersfoort richting Soestdijk, langs het paleis. Via Loosdrecht kon men over de Loosdrechtseplassen uitkijken. Vanaf Loenen werd de Utrechtse Vecht gevolgd met zijn statige huizen. Aangekomen in Maarssen, werd de lunch genuttigd.
Na de lunch werd de reis voortgezet naar het Nederlands Pluimvee Museum in Barneveld. Onderweg werd genoten van het afwissellende landschap, er werd veel gezongen en gepraat en het regende alleen als de Bejaarden in de bus zaten.
Bij Restaurant ’t Olde Schop in Giesbeek werd de traditionele verloting gehouden met prachtige prijzen. De prijzen werden beshikbaar gesteld door bedrijven en particulieren uit De Steeg en Rheden. Daarna werd een heerlijk diner geserveerd. De bus stopte weer in De Steeg waar iedereen afscheid nam.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.