Gezelligheid troef zonder trekkers

TONDEN – Afgelopen zaterdag reden er geen trekkers tijdens het Oogstfeest in Tonden als gevolg van de hevige regenval. Het bestuur heeft daarop in allerijl een alternatief programma in elkaar gezet om op zaterdag toch de tent te kunnen openen. Hoewel op zaterdag ook weer talrijke buien over de Hoevesteeg trokken wisten veel mensen de weg naar de tent te vinden. De talentvolle band Orange Maplewood speelde het dak eraf en wist grote groepen op de dansvloer te mobiliseren.
Op zondagmiddag heeft het bestuur van de Oranjevereniging in Tonden alle vrijwilligers bedankt door ze een uitgebreide barbecue aan te bieden. Het was de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten over een zeer bewogen weekend. De conclusie was unaniem: Volgend jaar weer een Oogstfeest, maar dan met trekkers!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.