Abrikozen appeltaart met gele room, wint

RHEDEN – Vera van den Berg uit Rheden won zondag de appeltaartbakwedstrijd van bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden met haar zelfgemaakte abrikozen appeltaart met gele room. De wedstrijd maakte onderdeel uit van het oogstfeest dat bij Veluwe Transferium Posbank plaatsvond.

De deelnemende taarten werden door een meerkoppige jury geproefd. Jurylid Janine Pelgrum van het bezoekerscentrum vond de taart heerlijk. “De taart van mevrouw van den Berg had de mooiste smaak. De jury verkoos deze taart unaniem tot de winnaar. Alle taarten zagen er prachtig uit, maar de smaak van de taart van mevrouw van den Berg had echt een volle, lekkere smaak.”
Mevrouw Van den Berg heeft met haar lekkerste zelfgebakken taart een privé-excursie in Nationaal Park Veluwezoom gewonnen en mag twintig familieleden en / of vrienden meenemen.
Het oogstfeest werd druk bezocht; ruim 1600 geïnteresseerden bezochten het feest. Twee excursies gingen ondanks het regenachtige weer gewoon door. Er was veel belangstelling voor de lezing over oogsten vroeger en nu en voor de workshop pasta maken. – Foto Han Uenk.

www.natuurmonumenten.nl.nl  
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.