Home / Regio / Lions Benefiet Golfwedstrijd

Lions Benefiet Golfwedstrijd

RHEDEN / ARNHEM – De afslag van de jaarlijkse Lions Benefiet Golfwedstrijd, georganiseerd door Lionsclub International Rheden, vindt maandag 6 september om 12.00 uur plaats op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem. Dit evenement vindt dan voor de elfde maal plaats op de Rosendaelsche Golfclub.

Dit jaar zijn er veertien gesponsorde teams van drie deelnemers; een variëteit aan bedrijven uit de dienstverlenende en industriële sector uit de regio. De opbrengst van de wedstrijd is vooral bestemd voor goede doelen in en rond de gemeente Rheden, waaronder het Plastische Chirurgie Team van de Middelaankliniek in Velp, voor India dat kinderen opereert met hazenlip en verbrande vrouwen, en zomerjeugdkampen in Velp, Rheden en Dieren. ook het plaatselijke Rode Kruis deelt mee.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.