Home / Regio / Gratis cd’s lenen in Bibliotheek Veluwezoom

Gratis cd’s lenen in Bibliotheek Veluwezoom

REGIO – Van 1 september tot 1 januari zijn alle cd’s gratis te lenen bij alle vestigingen van de Bibliotheek Veluwezoom. De bibliotheek stopt na 1 januari met het aanbieden van cd’s in haar collectie.

Vanaf zaterdag 22 januari om 11.00 uur begint in iedere vestiging een grote verkoop van alle cd’s van de Bibliotheek Veluwezoom. Deze verkoop duurt een week. Alle cd’s kosten 2 euro en voor 8 euro kan men vijf cd’s meenemen. Voor de cd-collectie komen na januari 2011 kleine themacollecties in de plaats die gratis geleend kunnen worden.

www.bibliotheekveluwezoom.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.