Start vervolg GALM lessen bij Unitas

DOESBURG – Een grote groep senioren uit Doesburg heeft in mei en juni deelgenomen aan het Groninger Actief Leven Model (GALM) project van de gemeente Doesburg. Twee van de drie gestarte groepen worden nu voortgezet door gymnastiekvereniging Unitas.

Door deel te nemen aan het GALM-project verbetert structureel de motorische fitheid en gezondheid van senioren. Vanaf 7 september starten de lessen, inschrijven is nog mogelijk. 7 september begint de eerste groep van 15.00 tot 16.00 uur in de gymzaal aan de Armgardstraat en vanaf 8 september van 17.30 tot 18.30 uur in de Wilgenstraat. Belangstellenden kunnen zich inschrijven bij Unitas via www.ankersmit.net/unitas/ of het inschrijfformulier afhalen bij Stichting Carion aan het seniorenloket.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.