Home / Doesburg / Start vervolg GALM lessen bij Unitas

Start vervolg GALM lessen bij Unitas

DOESBURG – Een grote groep senioren uit Doesburg heeft in mei en juni deelgenomen aan het Groninger Actief Leven Model (GALM) project van de gemeente Doesburg. Twee van de drie gestarte groepen worden nu voortgezet door gymnastiekvereniging Unitas.

Door deel te nemen aan het GALM-project verbetert structureel de motorische fitheid en gezondheid van senioren. Vanaf 7 september starten de lessen, inschrijven is nog mogelijk. 7 september begint de eerste groep van 15.00 tot 16.00 uur in de gymzaal aan de Armgardstraat en vanaf 8 september van 17.30 tot 18.30 uur in de Wilgenstraat. Belangstellenden kunnen zich inschrijven bij Unitas via www.ankersmit.net/unitas/ of het inschrijfformulier afhalen bij Stichting Carion aan het seniorenloket.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.