Home / Doesburg / Nieuwe activiteiten St. Elisabeth

Nieuwe activiteiten St. Elisabeth

DOESBURG – Bij woonzorgcentrum St. Elisabeth in de oude binnenstad van Doesburg is een aantal nieuwe activiteiten. Vanaf 3 september kunnen clieneten, maar ook ouderen uit de omgeving verse haring van vishandel Kelderman kopen. Tevens is er gelegenheid om gezellig een kop koffie of thee te drinken.

Voor nieuwe en bestaande activiteiten is het woonzorgcentrum mop zoek naar vrijwilligers. Gezocht worden vrijwilligers die als gastvrouw / heer willen optreden tijdens het koffie-uurtje van 18.30 tot 20.00 uur. De taken die hier bijhoren zijn het schenken van koffie en thee, gezellig een praatje maken met de cliënten en de kopjes weer opruimen.
In het restaurant zijn ook nog vrijwilligers nodig die willen optreden als gastheer/ gastvrouw. De taken die hier bijhoren zijn tafels dekken, cliënten ontvangen, de warme maaltijd serveren en opruimen. Dit alles gebeurt tussen 11.00 en 13.30 uur.
Ook voor de nieuwe activiteiten zijn vrijwilligers nodig. Men kan hierbij denken aan bingo en schilderen.
Voor een aantal cliënt zoekt het woonzorgcentrum vrijwilligers die het leuk vinden om gezellig een praatje te maken met de cliënt of een wandeling met de cliënt wil maken.

Miranda Wanders, tel. 0313 – 610738
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.