Home / Doesburg / Koninklijk Doesborg’s Mannenkoor deelnemer Hanze Mannenkoorfestival

Koninklijk Doesborg’s Mannenkoor deelnemer Hanze Mannenkoorfestival

DOESBURG – Het Koninklijk Doesborg’s Mannenkoor (KDM) doet zaterdag 4 september om 19.30 uur mee aan het Hanze Mannenkoorfestival in Zwolle. KDM, sinds dit jaar gefuseerd met het Regio Mannenkoor, is al druk bezig met de repetities en voorbereidingen.

Acht mannenkoren uit diverse Hanzesteden verzorgen zaterdag in theater Odeon-de Spiegel een avond met gevarieerde mannenkoorzang. Ieder koor verzorgt afzonderlijk een optreden met aan het eind van de avond een gezamenlijk slotnummer. De entree bedraagt 7,50 euro.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.