Home / Dieren / Start cursussen Hartjes & Stötzer

Start cursussen Hartjes & Stötzer

DIEREN – In de ateliers van John Hartjes en Andrea Stötzer in Dieren-Zuid beginnen 15 en 16 september de cursussen grafische technieken en keramiek. In de ateliers wordt in kleine groepen gewerkt. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Door de individuele begeleiding van beide docenten is de cursus geschikt voor beginners en gevorderden.

Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum, vorig jaar, werd een grote vaas van klei opgebouwd en beschilderd met engobe. Aan dit vazenproject hebben cursisten van de cursus grafiek en keramiek meegewerkt. De vaas wordt met het startend seizoen voor het eerst tentoongesteld in de etalage.

www.hartjes-stötzer.nl

Stötzer (keramiek), tel. 0313 – 415044
Hartjes (grafiek), tel. 0313 – 415360
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.