Natte Boulevard tocht

DIEREN – De zeventiende editie van de gezelligheidsfietstocht, georganiseerd door de Boulevard-winkeliers in Dieren, begon droog en eindigde met fikse regenbuien. Aan het gratis evenement op de laatste zondag van augustus namen ruim 200 fietsers minder deel, maar toch nog zo’n 250.

Vanwege de slechte weersvoorspellingen kregen de deelnemers allemaal een poncho van de organisatie. Deze hadden de fietsers ook zeker nodig in de middag tijdens de fikse regenbuien. Dierense winkeliers deelden bij de eerste stempelpost koffie en gebak uit. Langs de Oude IJssel stond groenteboer Bosveld met klaar om de natgeregende fietsers appels uit de delen en in het buitengebied bij Hoog-Keppel werden de fietsers verwend met een koud ijsje. Bij de finish in de Dierense speeltuin waren de deelnemers alweer bijna opgedroogd na 25 kilometer fietsen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.