Home / Dieren / Brandje op station Dieren mogelijk aangestoken

Brandje op station Dieren mogelijk aangestoken

DIEREN – Een brandje in de fietsenstalling van het station in Dieren is mogelijk aangestoken. Dat vermoedt de politie. Het brandje werd even na middernacht in de nacht van zondag op maandag ontdekt en bleek te woeden aan de zijde van de Burgemeester de Bruijnstraat. Een passerende treinmachinist had de brand zelf geblust; door de brandweer is nog nacontrole gedaan. Agenten ontdekten dat het brandje kennelijk was ontstaan in de tassen van een in de stalling geparkeerde fiets. Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.