Home / Bronkhorst / Damesvoetbal bij Sportclub Brummen

Damesvoetbal bij Sportclub Brummen

BRUMMEN – Sportclub Brummen heeft weliswaar nog niet een hele lange traditie voor wat betreft het dames- en meisjesvoetbal, maar het aantal leden van het vrouwelijk geslacht groeit gestaag bij de geelblauwe voetbalclub. Het damesseniorenteam gaat beginnen aan het derde voetbalseizoen en bij de jeugd beschikt met in de A, C, D en E-leeftijdsgroep over complete meisjesteams. Met het 100-jarig jubileum in het vooruitzicht heeft het dames- en meisjesvoetbal een grote vlucht genomen bij Sp Brummen en is de teller het aantal van tachtig (dames en meisjes) leden ruimschoots gepasseerd. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om aan te sluiten of, indien gewenst, eerst een proeftraining mee te maken. Informatie over het damessenioren- of meisjesjeugdvoetbal kan worden ingewonnen bij André te Velthuis, Narcisstraat 6 te Brummen (tel. 0575-563954) – Foto: Luuk te Kampe

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.