Velpse schrijver zoekt aandeelhouders voor publicatie thriller

VELP – Hoeveel mensen schrijven niet een roman, waar vervolgens niets mee gebeurt? Velpenaar Edward Hendriks wil proberen zijn boek uit te geven via het nieuwe concept ‘crowdfunding’.

De eerste tien pagina’s van Hendriks’ thriller Cappucino na Elven zijn te lezen op www.tenpages.com. Geïnteresseerde lezers die het boek graag uitgegeven zouden willen zien, kunnen hier aandelen in het manuscript kopen en zo mede-eigenaar worden van het boek als dit wordt gepubliceerd. Inmiddels heeft Edward Hendriks zo’n veertig aandeelhouders, die samen ongeveer tweehonderd aandelen kochten. Dit is echter nog lang niet genoeg. In vier maanden tijd moet Hendriks minimaal honderd verschillende aandeelhouders werven, die gezamenlijk tweeduizend aandelen kopen. Een aantal kost 5 euro, waarvan de investeerder 4 euro terug krijgt als het boek niet wordt uitgegeven. Mocht het boek echter worden gedrukt en uitgegeven, dan gaan de aandeelhouders ook delen in de winst.
In de eerste tien pagina’s van Cappucino na Elven maakt de lezer kennis met Wessel, een commercieel schrijver die sinds kort in Zuid-Italië woont. Hij is verhuisd om het roer om te gooien, maar dan komt in de praktijk weinig van terecht. Wie wil lezen wat er met Wessel gebeurt als hij ineens in een heel bijzondere situatie terecht komt, kan het best investeren via TenPages.

www.cappucinonaelven.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.