Damesteam zoekt versterking

OEKEN – Het damesvoetbal bij vv Oeken bestaat al sinds 1970. Sinds die tijd is Okeen pionier geweest in het damesvoetbal in deze regio. Vorig seizoen kreeg het damesteam om uiteenlopende redenen te maken met doorstroom problematiek en kwam het damesvoetbal in onzeker vaarwater terecht.

Onder de nieuw aangestelde trainer Eddy Vermaat werd de groep nieuw leven ingeblazen. Alle dames spelen het komende seizoen weer graag mee. De keepster heeft wel op de  valreep een studieplek kunnen bemachtigen in een andere plaats en kan geen vaste waarde meer garanderen voor de club. De doorgestroomde keepster is door blessure minstens een jaar uitgeschakeld. Daarom is de club dringend op zoek naar vervanging.Veldspeelsters zijn ook nog steeds van harte welkom. De keeper krijgt een gedegen keeperopleiding. Meisjes vanaf vijftien jaar kunnen reageren.

Eddy Vermaat, E-mail. vermaat64@hetnet.nl, tel. 06 – 10892838
Nico Kooman, E-mail. nico.kooman@hetnet.nl, tel. 06 – 52481677
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.