Home / Dieren / Senioren helpen jeugd

Senioren helpen jeugd

DIEREN – Het was een mooi begin van het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen van voetbalvereniging Gazelle Nieuwland in Dieren: ze werden zaterdag getraind door de spelers van de seniorenselectie. In circuitvorm werden allerlei trainingsoefeningen aangeboden. De jeugd genoot er met volle teugen van om met de ‘grote jongens’ te trainen.

Op dezelfde dag werden ook de nieuwe shirtsponsors voorgesteld: Wereldwinkel Dieren sponsort de shirts van drie E-teams en personeelsvoorziener AB Oost die van de F-jes. Ook belangrijk was de officiële ingebruikname van de gerenoveerde keuken en vergaderruimtes in het clubhuis. Dankzij vele hardwerkende vrijwilligers zijn die ruimtes in de afgelopen maanden enorm opgeknapt. Kortom: de competitie kan beginnen! – foto: Jan Adelaar
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.