Home / Bronkhorst / Wie wordt Vrijwilliger van het jaar 2010?

Wie wordt Vrijwilliger van het jaar 2010?

BRUMMEN – Op 30 oktober wordt tijdens de Vrijwilligersreceptie van Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek de nieuwe Vrijwilliger van het jaar gekozen. Iedereen kan zijn favoriete vrijwilliger doorgeven aan de Vrijwilligerscentrale.

Uit alle ingezonden nominaties kiest de jury drie genomineerden. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersreceptie, genaamd Sterren van Brummen, bekend gemaakt. Wie wordt de opvolger van 2009, Gerrie Hoekman?
Nominaties met motivatie kunnen schriftelijk worden doorgegeven aan Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek, Postbus 141, 6970AC Brummen, per e-mail via k.vanaalst@welzijnbrummen.nl of afgegeven worden bij Plein Vijf in Brummen of het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. nominaties doorgeven, kan tot 23 september.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.