Home / Velp / Jan van Dorp verdedigt gemeentelijke schaaktitel

Jan van Dorp verdedigt gemeentelijke schaaktitel

VELP – Op 10 en 17 september wordt in Ontmoetingscentrum De Paperclip Velp weer gestreden om het kampioenschap schaken van de gemeenten Rheden en Rozendaal. Deze strijd staat open voor alle inwoners van één van beide gemeenten en / of leden van de gemeentelijke schaakverenigingen. Er wordt gespeeld in zes ronden met versneld tempo: 25 minuten per speler per partij. De titel wordt verdedigd door Jan van Dorp uit Velp. Vorig jaar werd hij op zestienjarige leeftijd gemeentelijk schaakkampioen. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Deelname kost 5 euro. Inschrijven kan bij Eric de Winter per e-mail en telefonisch.

E-mail. eric.de.winter@hetnet.nl
Tel. 026 – 3642433
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.