Home / Spankeren / Goede handel op Wilspa

Goede handel op Wilspa

SPANKEREN – De laatste zaterdag van augustus is het steevast druk met rommelmarkten in de omgeving. Afgelopen zaterdag werden ze ondermeer gehouden in Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen en Spankeren. In laatstgenoemde plaats was het al vroeg druk. Het lange lint kramen over de Dorpsweg, Kerkplantsoen en Van Rhemenhof trok weer heel veel bezoekers. Er was werkelijk van alles te koop en muziek van ondermeer de Pretband van HOB, Jan Plezier en natuurlijk muziekvereniging Wilhelmina zelf, zorgde voor sfeer. Na dagen van zware regenval brak zelfs de zon door, dus de organisatoren waren beslist content, al vieren in de loop van de middag nog wel enkele plensbuien.

De opbrengst van het evenement, komt ten goede aan WILhelmina SPAnkeren. ’s Avonds was er rond de muziektent in het dorp nog zeer geslaagde feestavond met muziek van Hooked on Red.

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.