Home / Rheden / Natte, maar oh zo leuke Rhevak

Natte, maar oh zo leuke Rhevak

RHEDEN – Neem een grote club kinderen, een flinke stapel hout, een groot grasveld en op zijn tijd een flinke plensbui. Het resultaat: Rhevak 2010. Het is maar goed dat de kinderen op de eerste twee dagen flink hard hebben gewerkt, want toen het donderdag met bakken uit de lucht kwam, zaten de meesten lekker droog in hun zelfgebouwde hut. Maar ach, zoals dat bij spelende kinderen hoort, maakt het eigenlijk ook niet zoveel uit wat voor weer het is. Met een regenjasje hier en een parapluutje daar is het allemaal best te doen. En wat maakt een natte broek nou helemaal uit? Na een geweldige week vol hutten bouwen, spelletjes doen en lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes, is de Rhevakweek vrijdagavond weer afgesloten met een bonte avond en een groot vuur: alle hutten zijn afgebroken en verbrand. Een geweldige afsluiting van een letterlijk spetterende week.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.