Home / Oeken / Jan Strijker loopt weer de TAR

Jan Strijker loopt weer de TAR

OEKEN – Net als vorig jaar loopt Jan Strijker uit Oeken weer mee met de TranAlpineRun (TAR) van 4 tot en met 11 september. “De ervaring van de run van vorig jaar was zo overweldigend, dat ik graag beide routes zou willen lopen,” vertelt Strijker. Er is een kortere west route (245 kilometer) en een oost route (305 kilometer). Dit jaar is de oost route aan de beurt.

De TAR is een hardloopwedstrijd dwars door de Alpen: van Zuid Duitsland naar Noord Italië. In deze loop moeten de deelnemers met z’n tweeën lopen in verband met de veiligheid. Strijker heeft veel getraind, tot bijna 200 kilometer per week met duurlopen tot 50 kilometer. Als Strijker tijd heeft, wil hij dit jaar een dagboek bijhouden op de website www.janstrijker.nl. Ook op de website van de run www.transalpine-run.com staat iedere dag informatie.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.