Home / Bronkhorst / Open tuin en expositie Brummen

Open tuin en expositie Brummen

BRUMMEN – De tuin van huize De Overtuin in Brummen is zaterdag 4 en zondag 5 september, beide dagen van 10.30 tot 17.00 uur, opengesteld voor een kunstexpositie van twee kunstenaars die zijn aangesloten bij de Kunstkring Brummen: bewoner en eigenaar van de tuin Rik van Tongeren en gastexposant Liesbeth van Borgonjen. Geexposeerd worden schilderijen en beelden. 30 procent van de verkoopopbrengst gaat naar de goede doelen afdeling Brummen van de Zonnebloem en het Hospice in Zutphen. In de tuin staan ook collectebussen van beide goede doelen. Deze expo vindt plaats in het kader van de Open Atelier Dagen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.