Home / Bronkhorst / Families golfen voor elfde maal voor Unicef

Families golfen voor elfde maal voor Unicef

BRUMMEN – Op Engelenburg Golf & Country Club in Brummen wordt 12 september een voorronde gespeeld van het landelijke ABN Amro Ouder & Kind Golftoernooi. Vanaf april spelen op ruim 120 golfclubs ouders en kinderen samen voor Unicef. Het toernooi wordt dit jaar voor de elfde maal gehouden. Tot begin oktober vinden door het hele land de voorrondes plaats. De finale wordt op 22 oktober gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club. Alle inschrijfgelden gaan voor de volle 100 procent naar Unicef.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.