Home / Angerlo / Eigen voetbalplaatjes voor Angerlo Vooruit

Eigen voetbalplaatjes voor Angerlo Vooruit

ANGERLO – De spelers van Angerlo Vooruit krijgen hun eigen plaatjesalbum. Op initiatief van Albert Heijn Doesburg worden er voetbalplaatjes uitgegeven van de vereniging.

Alle spelers, van de F’jes tot en met het eerste elftal, gaan op de foto voor het enige echte Angerlo Vooruit spelersalbum. Begin september worden de eerste foto’s gemaakt. Binnenkort wordt bekend wanneer de stickers in de winkel liggen en de klanten de zakjes kunnen gaan sparen. De zakjes worden uitgedeeld bij tal van wisselende artikelen in de winkel. Ook bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgt men een zakje voetbalplaatjes. De plaatjes kunnen worden ingeplakt in een mooi verzamelalbum, dat alle leden gratis kunnen krijgen. Er zijn zeshonderd albums verkrijgbaar. Voor zowel de boeken als de plaatjes geldt: op = op.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.