Home / Tonden / Geen trekkerslep in Tonden, feesten gaan gewoon door

Geen trekkerslep in Tonden, feesten gaan gewoon door

TONDEN – De overvloedige regenval van het afgelopen etmaal heeft de organisatie van de trekkerslep in Tonden donderdagavond doen besluiten om ook de wedstrijden op zaterdag te annuleren.

Ook het middagprogramma en de activiteiten voor de kinderen komen te vervallen. Eerder werd al besloten om de voorrondes op vrijdag niet door te laten gaan. Het terrein aan de Hoevesteeg is doorweekt nadat er meer dan 90 mm regen in 24 uur is gevallen.

Om de festiviteiten niet helemaal in het water te laten vallen heeft de OV Tonden donderdagnacht in allerijl een feestavond in elkaar gedraaid. Op zaterdag 28 augustus gaat de tent om 21.00 uur open en zal de band Orange Maple Leaf spelen. Deze band is bekend geworden door haar optreden bij Radio 3FM Serious Request waar zij speelden onder de noemer van Serious Talent. Het bestuur de OV Tonden is blij dit op zo’n korte termijn nog te hebben kunnen regelen en rekent ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen op een spetterende feestavond!
 

Lees ook

Tonden geniet

TONDEN – Met de uitnodiging van het komisch gezelschap Herman in een Bakje Geitenkwark hoopte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.