Wurfbainsstichting subsidieert de jeugd

RHEDEN – De Wurfbainsstichting ondersteunt jeugdverenigingen of jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden. De Stichting tracht haar doel te bereiken door het verstrekken van subsidies. Ook in 2010 is er weer een mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Om daarvoor in aanmerking te komen, worden verenigingen verzocht om een opgave te doen van de jeugdleden. Deze moet bestaan uit naam, adres, woonplaats en geboortedatum. Een kopie van een officiële ledenlijst of een ledenlijst van een overkoepelende bond is ook goed. Ook dient het rekeningnummer te worden opgegeven waar een eventueel subsidiebedrag op gestort kan worden. De sluitingsdatum voor deze opgave is 17 oktober 2010.

Wurfbainsstichting
J. Jansen
Grada Vleemingstraat 1
6991 ZB Rheden
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.