Home / Rheden / VVD-raadslid zegt lidmaatschap op

VVD-raadslid zegt lidmaatschap op

RHEDEN – VVD-raadslid Bas Geerdink stapt per 1 september uit de Rhedense gemeenteraad. Geerdink heeft zijn lidmaatschap van de VVD met onmiddellijke ingang opgezegd. Dit heeft hij gedaan omdat de landelijke VVD bij de vorming van een nieuw kabinet heeft aangegeven serieus te willen samenwerken met de PVV. Geerdink heeft hier principiële bezwaren tegen die voor hem onoverkomelijk zijn. Zijn zetel geeft hij terug aan de VVD-fractie. Bas Geerdink was sinds 2001 lid van de VVD en sinds 2009 zeer actief voor de lokale afdeling.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.