Home / Ellecom / Rolling Home zingt op Sail

Rolling Home zingt op Sail

ELLECOM – Ellecoms Mannenkoor Rolling Home heeft tijdens Sail Amsterdam een bijdrage geleverd aan de Sail Sing Along op het hoofdpodium. Zestien mannen reisden van Ellecom naar Amsterdam om daar vier uur aanwezig te kunnen zijn, samen met het Amsterdams Haven Koor en het Viswijvenkoor uit Gouda. Het enorme publiek zong en klapte lekker mee, onder andere met het nummer The Wild Rover, dat door Rolling Home werd vertolkt. Ook zijn nummers gezongen die speciaal voor de gelegenheid zijn ingestudeerd. Deze maakten deel uit van de Sail Sing Along Musical. De musical is op alle avonden uitgevoerd, iedere keer met twee andere gastkoren en zaterdag dus met Rolling Home. Na afloop heeft het koor op diverse plekken nog een aantal keer gezongen. Direct kregen de heren publiek. De tournee eindigde op de steiger bij Nemo bij het varend erfgoed, waar een dorpsgenoot met zijn boot aanwezig was. Ook hier is nog uitgebreid opgetreden. Het bleef tot in de late uurtjes gezellig.

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.