Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

DOESBURG – Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg zoekt vrijwilligers voor diverse organisaties. Woon- en zorgcentrum St. Elisabeth is met spoed op zoek naar een medewerker voor haar winkeltje. Iedereen die ervaring heeft met een computerkassa en op zaterdag wil werken, kan reageren. Daarnaast heeft St. Elisabeth dringend behoefte aan een gastheer of –vrouw, een assistent activiteitenbegeleiding en koffie- en / of wandelmaatjes. Het inloopspreekuur van Steunpunt Vrijwilligerswerk is op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg
Tel. 0313 – 472632 (maandag- en vrijdagochtend)
E-mail. vvb@carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.