Home / Dieren / Start nieuwe cursus MuziYoga

Start nieuwe cursus MuziYoga

DIEREN – Bij Stichting Musica Allegra in Dieren start donderdag 9 september de cursus MuziYoga. Deze cursus combineert van alles uit muziek, dans, drama en kinderyoga. Met veel muziek, instrumenten, liedjes en spelletjes is er aandacht voor adem, houding, samen spelen en ontspannen. MuziYoga wordt gegeven in kleine groepen van maximaal tien kinderen. Van 16.00 tot 16.45 uur is de cursus voor vier tot zesjarigen en van 17.00 tot 17.45 uur voor de zeven tot tienjarigen. De cursus bestaat uit tien lessen en kost 90 euro. Instromen is op elk moment mogelijk.

E-mail. info@musicaallegra.nl
Tel. 0313 – 415603
E-mail docente. Liselottenbroeken@muziyoga.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.