Brand in appartementencomplex Dieren mogelijk aangestoken

DIEREN – In een appartementencomplex aan het Callunaplein in Dieren heeft donderdagavond laat brand gewoed. Niemand raakte daarbij gewond. De politie doet onderzoek naar de oorzaak en sluit brandstichting daarbij niet uit.

Kort voor middernacht, omstreeks tien voor twaalf, werd een hevige rookontwikkeling gemeld bij het complex waarop brandweer en politie werden gewaarschuwd. Terplekke bleek de brand te zijn ontstaan in een bergruimte onder het complex, dat bovenop een supermarkt staat. In overleg met de brandweer was evacuatie niet nodig. Nadat de brand geblust was bleek dat zowel de supermarkt als de bergruimte aanzienlijke schade had opgelopen. Ook bleken de bewoners van het complex zonder stroom te zitten. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie doet daar onderzoek naar en sluit brandstichting niet uit. Ook roept de politie getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar onder telefoonnummer 0900-8844.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.