Home / Beekbergen / Start opleidingsorkest voor alle leeftijden

Start opleidingsorkest voor alle leeftijden

BEEKBERGEN – Wie altijd al overwogen heeft om zelf een instrument te gaan bespelen, maar waar het er nog steeds niet van is gekomen, heeft nu een unieke gelegenheid; Concertharmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen start een opleidingsorkest waaraan vrijwel iedereen die in muziek geïnteresseerd is, kan deelnemen. Het aardige aan dit principe is dat alle leeftijdscategorieën zich verzamelen in één orkest. Ter ondersteuning van het orkest verlenen gevorderde orkestleden van PJB hun medewerking. Beginnende muzikanten worden uitgenodigd voor een proefrepetitie op woensdag 15 september van 18.45 tot 19.30 uur in het Hoogepad in Beekbergen. Zelf een instrument hebben, is geen noodzaak, PJB kan daar voor zorgen.

E-mail. jeugdzaken@harmonie-jpb.nl
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.