K13 start nieuwe theaterseizoen

VELP – Kunstcentrum 13 in Velp gaat weer fris het nieuwe seizoen tegemoet. Het nieuwe programma brengt weer verrassende voorstellingen op het gebied van theater, muziek, cabaret en literatuur naar Velp.

De eerste literaire avond met Arthur Japin is nagenoeg al uitverkocht. Kaarten voor voorstellingen die gebaseerd zijn op literair werk zijn ook bij boekhandel Jansen & de Feijter te verkrijgen. Voor alle voorstellingen kan men vanaf nu ook bij de bibliotheek in Dieren terecht. Senioren die niet graag alleen op stap gaan, kunnen K13 bezoeken met de organisatie Vier het Leven.

Op het gebied van de beeldende kunst is K13 met meerdere projecten tegelijk bezig. Vlak voor de vakantie deed K13 een oproep voor superamateurs uit de regio. Een groot aantal vakkundige hobbyisten gaat samen met beeldend kunstenaar Brieke Dorst en Kinke Kooi aan de slag met het project Needle en Soul. De eerste tentoonstelling opent op zondag 3 oktober onder de naam Nagenoeg Niks door kunstenaar Theo Konijnenburg.

Op zaterdag 18 september is de eerste voorstelling te zien. Els Ingeborg Smits en Kees Hulst spelen Mensenkinderen. De voorstelling begint om 20.15 uur en de entree bedraagt 15 euro.

www.k13.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.