Home / Velp / Ets workshops en Grafiek expositie

Ets workshops en Grafiek expositie

VELP – Ellie Wouda en Elsbeth Zimmermann geven niet-toxisch etsen en drukken met inkt op waterbasis workshops. De komende drie workshops bij Atelier Wouda in Velp hebben een speciaal doel voor ogen: de cursisten werken naar een expositie toe in Atelier Wouda.

Er wordt geëtst in zink met kopersulfaat. Er wordt gedrukt met akua intaglio inkt op hannemuller etspapier. De kosten bedragen 45 euro inclusief materiaal en koffie of thee. De workshops vinden plaats op 2 oktober, 20 november en 11 december van 11.00 tot 16.00 uur. Samen met Klas Vijf wordt er een Grafiek expositie gehouden. De cursisten van de workshop kunnen hun werk tijdens de Grafiek Expositie exposeren. De opening is op zaterdag 27 november en de workshop op 11 december is tegelijkertijd een demonstratie.

E-mail. e.zimmermann@xs4all.nl
Elsbeth, tel. 087 – 8705649
Ellie, tel. 026 – 3818565
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.