Home / Hoenderloo / Fiets uit schuur gestolen

Fiets uit schuur gestolen

HOENDERLOO – Uit een schuur bij een woning aan de Paalbergweg in Hoenderloo is in de nacht van dinsdag op woensdag 25 augustus een fiets weggenomen. De inbraak werd de volgende ochtend ontdekt en gemeld. Om de schuur binnen te komen, was een deur geforceerd. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mensen die mogelijk iets gezien en / of gehoord hebben dat met de inbraak in verband kan worden gebracht, te bellen met tel. 0900 – 8844.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.