Home / Eerbeek / Fotowedstrijd voor basisschooljeugd

Fotowedstrijd voor basisschooljeugd

EERBEEK – IVN Eerbeek en omstreken houdt een fotowedstrijd voor basisschooljeugd uit de gemeente Brummen en Loenen. Het IVN bestaat dit jaar vijftig jaar en de fotowedstrijd maakt deel uit van een groots opgezette jubileumviering op zondag 12 september bij de Groote Modderkolk in Loenen. Tijdens dit evenement worden, om 13.00 uur, ook de prijswinnaars bekend gemaakt. De hoofdprijs is een digitale camera. Kinderen die mee willen doen aan de fotowedstrijd kunnen maximaal drie foto’s insturen van een insect of een spin. De foto’s kunnen tot uiterlijk 5 september per e-mail worden gestuurd naar loenenbuitengewoon@gmail.com. Vermeld in de mail naam en adres, leeftijd en telefoonnummer, maar ook de naam van het insect op de foto.
 

Gerard Nijhof, tel. 055-5051939
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.