Dief verbergt hengel in broek

DREMPT – De politie heeft dinsdag 24 augustus een 48-jarige man uit Warnsveld aangehouden voor winkeldiefstal. De man had bij een hengelsportwinkel aan de Braambergseweg in Drempt een werphengel weggenomen.

De politie kreeg omstreeks 14:00 uur de melding van de diefstal. De man was door de winkeleigenaar in de kraag gevat toen hij de winkel uitliep en de alarmpoortjes afgingen. Hij bleek een hengel onder zijn broek verstopt te hebben. De politie heeft de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar legde de man een bekennende verklaring af over zijn daad. De hengel is teruggegeven aan de winkel en de politie maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.