Home / Dieren / Nieuwe serie hardloopclinics voor beginners

Nieuwe serie hardloopclinics voor beginners

DIEREN – Atletiekvereniging AV Gelre in Dieren start op zaterdag 11 september weer met haar serie loopclinics. Dit doen zij in samenwerking met het landelijke programma iRun van Run2Day. Onder het mom van ‘iedereen kan het. Ja, jij ook!’ start 11 september een serie van zes clinics.

De training is speciaal ontwikkeld voor het beginnersniveau. Er worden enerzijds veel calorieën verbrand en aan de andere kant gewerkt aan een betere conditie. Elke clinic wordt afgesloten met een stukje theorie. Hier krijgt men informatie over trainingsschema’s, kleding, schoeisel, voeding en hartslagmeters. Na zes weken kunnen de deelnemers minimaal twintig minuten (circa drie kilometer) achter elkaar hardlopen. Elke training is op zaterdag van 09.30- tot 11.00 uur en start op atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg in Dieren.

www.irun.nl
E-mail. irun@avgelre.nl  
Tel. 026 – 4436946
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.