Home / Dieren / Hennepkwekerij in Dieren ontmanteld: bewoner aangehouden

Hennepkwekerij in Dieren ontmanteld: bewoner aangehouden

DIEREN – De politie heeft op woensdagochtend 25 augustus een hennepkwekerij opgerold in een woning in Dieren. Er werden 200 hennepplanten aangetroffen. De veertigjarige bewoner is daarbij aangehouden.

 

Er was bij de politie informatie binnengekomen dat er zich in de woning mogelijk een hennepkwekerij zou bevinden. Agenten gingen daar omstreeks 09.30 uur poolshoogte nemen. Op de zolderverdieping troffen zij 200 hennepplanten aan. De planten en de gebruikte kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De Dierenaar is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.