Home / Dieren / 160 vooraanmeldingen Madierodam

160 vooraanmeldingen Madierodam

DIEREN – De voorinschrijving van Madierodam in Dieren is dit jaar goed verlopen; er zijn ruim 160 aanmeldingen van timmerjongens en bouwmeiden binnen. Dit jaar kunnen er 250 kinderen meedoen. Madierodam is dit jaar van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september.

Maandag is er speciaal een vervroegde entreeverkoop. Voor degenen die nog mee willen doen, kunnen vanaf 08.30 uur terecht bij de ingang aan de Geitenbergweg in Dieren. De mini’s (vier tot en met zes jaar) betalen 15 euro voor de hele week, iedere dag van 09.00 tot 12.30 uur. De maxi’s (zes tot en met twaalf jaar) betalen 20 euro voor de hele week, iedere dag van 09.00 tot 16.00 uur. Het thema dit jaar is Shrek. De kinderen nemen veilige kleding, eigen gereedschap voorzien van eigen naam, drinken, eten en een zakgeldje voor de snoepkraam mee.

www.madierodam.net
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.