Home / Apeldoorn / SP raadslid Van Mullem zegt lidmaatschap SP op

SP raadslid Van Mullem zegt lidmaatschap SP op

APELDOORN – Het Apeldoornse SP gemeenteraadslid Henk van Mullem heeft in de zomervakantie besloten zijn lidmaatschap van de SP op te zeggen. Hij heeft als reden gemeld dat hij zich als raadslid niet langer wil houden aan de gemaakte afspraken met de SP omtrent de raadsvergoeding. SP raadsleden staan driekwart van hun raadsvergoeding af aan de partij. Van Mullem weigert zijn zetel terug te geven aan het bestuur en blijft op persoonlijke titel in de gemeenteraad. Van Mullem incasseert daarmee nu maandelijks de volledige raadsvergoeding van ruim 1100 euro.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.