Home / Regio / Duivenwedvluchten

Duivenwedvluchten

REGIO – Weer twee vluchten dit weekend; een natour- en jonge duivenvlucht.
Dit keer vlogen de duiven van één liefhebber wel erg goed. Het is dit seizoen nog niet voorgekomen dat een liefhebber van Kring 1 eerste werd in de Regio maar op de valreep werd de natourvlucht vanaf St. Job in ’t Goor in zowel de Kring als in Regio 4 W.G.M. ten Dolle van de Luchtbode in Doesburg eerste met duif 08-1198147 en een snelheid van 1820,172 m.

De jonge duivenvlucht vanaf Breuil le Vert werd A. Welgraven van Gevleugelde Vrienden in Dieren eerste in de Kring met duif 10-1382317 en een snelheid van 1640,099 m.
Uitslagen:
St. Job in ’t Goor: Luchtbode Doesburg: 1,2. W.G.M. ten Dolle, 3. A. Donderwinkel, 4. W. Verheij, 5. Th. Modderkolk. Gevleugelde Vrienden Dieren: .1. P. van Braam, 2. A. Thijssen, 3. P. Troost, 4. J. van Minkelen, 5. R.L. Uylen. Zwaluw Rheden: 1. Comb. Liethof-Bosveld, 2,3. M. Verbeek, 4. W. van den Berg, 5. J.G. Gores. Rheden Rheden: 1. comb.Curre-Eefting, 2,3,5. G.J. Liet, 4. J. van Dijkhuizen. Velp-Zuid Velp: 1. B. Danen, 2,3. H.P.M Jordens, 4. Comb. Durant-Udo, 5. H. Dinklo. Ons Vermaak Eerbeek: 1, 2 en 3: Geerdink/Wienk; 4. R. Yanar; 5. A. Driessen.
Breuil le Vert: Luchtbode Doesburg: 1. W.G.M. ten Dolle, 2,4. Comb. War-Besselink, 3. F. Hermans, 5. H. Venhorst. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. Welgraven, 2,4. A. Thijssen, 3. R.L. Uylen, 5. V. Brinkhorst. Zwaluw Rheden: 1,2,3,4,5. G. Hillebrink. Rheden Rheden: 1,2,3,5. Comb.Worm, 4. C. van Huenen-Jansen. Velp-Zuid Velp: 1 ,4. M. v.d. Velden, 2,3,5. Comb. Durant- Udo. Ons Vermaak Eerbeek: 1. J. van Dijk; 2 en 4: J. Onstenk; 3. Geerdink/Wienk; 5. N. van Ark.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.