Home / Doesburg / Standwerkersconcours spannend

Standwerkersconcours spannend

DOESBURG – Zaterdag was er weer het jaarlijkse standwerkersconcours in Doesburg. Zoals altijd werden de stands van de verkopers druk bezocht en de aanwezigen hoorden de uitnodigende woorden om toch vooral hun product te kopen aan. Menigeen kwam tot de conclusie dat het inderdaad een onontbeerlijk product was en werd het aangeschaft.

Onder het heerlijke zonnetje was het aangenaam toeven in de stad. De jury, bestaande uit Gerard Peters, Wanda Steintjes en Wim Spijker, had er dan ook een zware taak aan de beste te kiezen. Tegen vijf uur, na afloop van het concours, verzamelde iedereen bij de Bonte Hond om daar gespannen op de uitslag te wachten. Het bleek dat de heer ten Have die snoeischaren verkocht de winnaar was. Ook vorig jaar won hij het concours in Doesburg. Op de tweede plaats eindigde de heer Kramer met politoer en derde werd de heer Jansen met sundepil (voor ontharen).
Een van de standwerkers bedankte DOV en de jury voor de grandioze ontvangst en goede verzorging die hen altijd ten deel valt in Doesburg. De finale van het Nederlands Kampioenschap van dit jaar is in Zevenaar op 24 september – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.