Home / Dieren / Zondag weer Boulevardfietstocht aangeboden door Dierense winkeliers

Zondag weer Boulevardfietstocht aangeboden door Dierense winkeliers

DIEREN – Iedereen die van fietsen houdt, is welkom om zondag 29 augustus mee te doen aan alweer de 29e editie van de Boulevardfietstocht. Een grote groep ondernemers van de Dierense Boulevard (Wilhelminaweg) organiseert deze tocht al jaren om iets terug te doen voor haar klanten.

Deelname aan de tocht is gratis en de route is ongeveer 25 kilometer lang. Onderweg zijn er vier stempelposten, waar de fietsers door de ondernemers worden verwend met iets lekkers. Waar de rit dit jaar naartoe gaat, blijft zoals gewoonlijk tot op het laatst een verrassing. De Boulevardfietstocht is een gezelligheidstocht en geen wedstrijd. In voorgaande jaren deden er steeds gemiddeld twaalfhonderd deelnemers mee, afhankelijk van het weer.

De start van de fietstocht is tussen 11.00 en 14.00 uur op de Boulevard, tussen groenteman Bosveld en Bakker Koers. Finishen kan tot 17.30 uur in de Dierense Speeltuin, waar deelnemers gratis toegang hebben. Hoewel meedoen aan de fietstocht gratis is, staat hier een collectebus voor het goede doel. De opbrengst wordt gedeeld tussen de Speeltuin en een ander, lokaal doel. Inschrijven voor de tocht is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. In de Regiobode van deze week staat een inschrijfbon. Deze kan worden ingeleverd bij groenteboer Bosveld aan de Boulevard.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.